• Lorem ipsum

Een Powerstation - hét alternatief voor de generator

7 Feb 2024
door Noodzaken

Een Powerstation - hét alternatief voor de generator

Een krachtige draagbare stroomvoorziening zonder lawaai en uitlaatgassen

Wil jij altijd en overal kunnen beschikken over netstroom voor je elektrische apparaten, zowel binnen als buiten? Dan is een draagbaar powerstation precies wat je nodig hebt! 

Biolite: een topmerk met ervaring

Bij Noodzaken hebben we gekozen voor de powerstations van Biolite. Geen vaag Chinees bedrijf of jonge start-up, maar een grote speler die al jarenlang ervaring heeft met portable power, en die goede service biedt.

De handige BaseCharge powerstations van Biolite bieden verschillende output-opties, van USB-(C) tot 12 Volt en zelfs 230 Volt AC zoals dat ook thuis uit je stopcontact komt. En het beste van alles? Je kunt ze op verschillende manieren opladen; gebruik een standaard stopcontact, een autolader of maak gebruik van zonne-energie en sluit een of meerdere zonnepanelen aan. 

Als je een zonnepaneel toevoegt aan je power-station, kun je zelfs genieten van een volledig zelfvoorzienend energiesysteem. Dat is toch gewoon gaaf?

Bovendien zijn de BaseCharge powerstations van Biolite ook voor de beginner super eenvoudig te gebruiken en te begrijpen.

Met, of eigenlijk zelfs zonder, één druk op de knop heb je direct toegang tot de opgeslagen energie, en dat alles zonder het lawaai, de uitlaatgassen of het gedoe van een traditioneel aggregaat. 

Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare back-up-stroom-oplossing, kies dan voor een draagbaar powerstation van Biolite.

Noodzaken helpt je verder

Wacht niet langer en ontdek hoe je jouw elektrische apparaten altijd en overal kunt blijven gebruiken. Zonder dat je hiervoor eerst een enorme handleiding moet lezen of er je hobby van moet maken om het allemaal te snappen. En heb je vragen dan kun je die ons altijd stellen. Ook de Nederlandse distributeur staat hierbij klaar met al zijn kennis en kunde.

Bekijk hier de Biolite Basechargers »