Terug

Door grote drukte bij de bezorgers kan de levering mogelijk iets langer op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor.

Noodpakketten: alles wat je nodig hebt in noodsituaties

Als er zich een ramp voordoet heb je een geschikt noodpakket nodig. Ga voor een Denk Vooruit noodpakket, survivalkit of stel zelf een overlevingspakket samen.

Filters

Noodpakketten: alles wat je nodig hebt in noodsituaties

Noodpakketten: alles wat je nodig hebt in noodsituaties

Als je thuis, op het water of onderweg bent kan zich een noodsituatie voordoen. Om je overlevingskans te vergroten zou iedereen zich eigenlijk moeten voorbereiden door een noodpakket te kopen of samen te stellen. De survivalkits, Denk Vooruit noodpakketten en emergency-go-bags van Noodzaken zijn bijzonder geschikt, of bieden hiervoor een goede basis, om voor jezelf en je gezin te zorgen in het geval het noodlot toeslaat. Binnen deze categorie vind je diverse noodpakketten in verschillende soorten, afmetingen, prijsklassen en samenstellingen.

Denk Vooruit Noodpakket

Ook in Nederland kan er zich een noodsituatie voordoen. Denk aan een overstroming, extreme weersituatie, stroomstoring of aanval van buitenaf. Omdat de elektriciteitsvoorziening, de gastoevoer en stromend water op zo'n moment belangrijk zijn wil je ook voorbereid zijn op de uitval daarvan. Wanneer je jezelf in dit soort noodsituaties wilt redden biedt een noodpakket uitkomst.

Door middel van de landelijke Denk Vooruit campagne heeft de Rijksoverheid een aantal jaren geleden richtlijnen opgesteld. In deze richtlijnen staat aangegeven waar een noodpakket aan dient te voldoen. Wanneer een noodpakket over het Denk Vooruit logo beschikt zit alles in dit noodpakket wat je in de eerste 72 uur na een crisis nodig hebt. Daarnaast beveelt de Rijksoverheid je aan om verschillende aanvullingen te doen. Bekijk hier de noodpakketten van Denk Vooruit.

Experts op het gebied van calamiteiten en noodsituaties zijn het er over eens, om werkelijk voorbereid te zijn op een crisis of ramp zou je op zijn minst een voorraad voedsel, water en noodartikelen voor drie dagen in huis moeten hebben.

Hoe meer voorraden je opzij gezet hebt, hoe beter. In Duitsland geldt het overheidsadvies zelfs om voor een periode van 10 dagen zelfredzaam te zijn in het geval van een calamiteit.

Noodpakketten voor onderweg of survivalkits

Als je onderweg bent kan er altijd iets onverwachts gebeuren. In dat geval kan een survivalkit of noodpakket voor onderweg van pas komen. In een survivalkit vind je allerlei tools die handig zijn in de natuur of in een urban omgeving, maar dan over het algemeen heel compact verpakt. In een noodpakket voor onderweg vind je soortgelijke zaken als in een noodpakket voor thuis.

Noodpakket zelf samenstellen

Een Denk Vooruit noodpakket of een andere variant dien je zelf aan te vullen. Wil je liever zelf een eigen noodpakket samenstellen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Op Noodzaken.nl kun je alle toebehoren voor een noodpakket los bestellen. Ideaal wanneer je een noodpakket voor op reis wilt maken. Of wanneer je al beschikt over onderdelen uit onze kant-en-klare Denk Vooruit pakketten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 300 Reviews @ Webwinkelkeur