• Lorem ipsum

Bij Noodzaken kan je op meerdere verschillende manieren betalen:

 1. iDEALiDeal - de meest gebruikte betaalwijze
  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Tijdens de bestelprocedure word je naar de veilige betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling daar op de vertrouwde manier afhandelen, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Betalen met iDEAL is gratis bij Noodzaken.
 2. PayPal
  PayPal is de meest gebruikte betaalmethode wereldwijd. Paypal is snel en makkelijk en biedt je als klant kopersbescherming. Het is echter relatief duur in gebruik. Daarom hebben we besloten er ook de werkelijke kosten voor in rekening te brengen (binnen de wettelijke mogelijkheden):
  Variabele kosten: 3,4% van het bestelbedrag
 3. Visa / Mastercard / Maestro (creditcard)
  Bij Noodzaken kun je ook met je creditcard betalen. Voorlopig is deze betaalmethode nog gratis bij Noodzaken.
 4. Bancontact (zoals iDeal, maar dan voor België)
  Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Betalen met Bancontact is gratis bij Noodzaken.
 5. Vooruitbetaling per bank
  Je maakt het bedrag over via een normale overschrijving bij je eigen vertrouwde bank. Kies je voor vooruitbetalen dan zal de bestelling verzonden worden nadat wij de betaling hebben ontvangen.
 6. KBC
  Betalen met KBC is gratis bij Noodzaken.
 7. SOFORT Banking
  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden. Consumenten loggen in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Betalen met SOFORT Banking is gratis bij Noodzaken.