• Lorem ipsum

Voorraadproblemen - er is veel niet meer verkrijgbaar

Momenteel is er ook van een groot aantal lang houdbare levensmiddelen en waterfilters maar weinig of zelfs geen voorraad bij Noodzaken. Bij onze leveranciers is dit niet anders. Dit wordt veroorzaakt door de nog steeds voortdurende grondstoffen-schaarste en de wereldwijd grote vraag naar 'noodzaken'. 

Wij doen ons best om zoveel mogelijk in te kopen en in ons magazijn te krijgen, maar dat lukt niet altijd. Wij lopen als retailer tegen dezelfde problematiek aan. Ook onze leveranciers hebben die lege planken.

Het is vooral zaak er op tijd bij te zijn zodra we weer ergens voorraad van binnenkrijgen. Je kunt bij een artikel dat niet op voorraad is je email-adres achterlaten. Zodra er dan weer nieuwe voorraad is krijg je een seintje van ons. Maar telkens geldt, op is op, dat is niet prettig, maar helaas is het niet anders. Wij hopen op je begrip hiervoor.

 

Drukte door de oorlog in Oekraïne - grote kans op vertraging

Door grote drukte ontstaan er momenteel achterstanden. Deze worden met man en macht weggewerkt, maar het kan hierdoor gebeuren dat je order een dag of zelfs 2 dagen later verwerkt wordt dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor, we doen echt ons best. We vinden het vervelend en hopen op je begrip.