Terug

Door extreme drukte vanwege het Corona-virus zijn veel artikelen niet op voorraad. De levertijd op niet voorradige artikelen is inmiddels opgelopen tot ca. 8 weken. Onze excuses hiervoor.

Actueel: Corona-crisis

Door het Corona-virus (Covid-19) is er een enorme run ontstaan op mondkapjes, handgel, noodrantsoenen en waterfilters. Steeds meer leveranciers melden ons leveringsproblemen. Helaas zijn er inmiddels ook heel wat producten uitverkocht. Dit is een situatie waar wij niets aan kunnen veranderen, wij hopen dat daar begrip voor bestaat.

Vooral lang houdbaar voedsel, handgel en waterfilters zijn moeilijk te krijgen. Om over mondkapjes nog maar niet te spreken. Wij zijn al enkele weken met de verkoop en het inkopen van mondkapjes gestopt. De prijzen zijn in sommige gevallen bijna 20x over de kop gegaan en dit vinden wij niet meer in verhouding staan. Ook het nut en de effectiviteit van mondkapjes als bescherming tegen het Covid-19 virus schijnen beperkt te zijn. Goede (hand)hygiëne en voldoende afstand tot andere mensen en mensenmassa's blijken de meest effectieve maatregel die je nemen kunt.

Maar de belangrijkste tip: volg de aanwijzingen van het RIVM en de overheid op. Meer info vind je bij het RIVM.

 

Actueel:

Maandag 9 maart:
Doordat er tijdelijk geen handgel verkrijgbaar is, kunnen wij onze noodpakketten ook niet meer samenstellen. Daardoor zijn deze ook uitverkocht.

Wij verwachten eind maart weer handgel binnen te krijgen.

Maandag 16 maart:
Er zijn enkele dozen NRG-5 en ingeblikt brood binnengekomen. De NRG-5 is helaas al weer op. We hopen snel weer wat nieuwe voorraad aangeleverd te krijgen. 

Houd onze webshop daarom in de gaten en daarbij geldt helaas op=op.

 

Tenslotte

Wij proberen vanzelfsprekend zoveel mogelijk in te kopen, op een voor ons verantwoorde manier, en proberen daarbij zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen. Zo kun je van een aantal artikelen, zoals waterzuiveringstabletten geen grote hoeveelheden inkopen, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven ook aan zo'n artikel te komen.

Maar wat er dus niet is, en wat we niet kunnen krijgen, kunnen we ook niet leveren. En dat kan dus helaas ook niet vooruitbesteld worden. We hopen dat je daar begrip voor kunt opbrengen.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 140 Reviews @ Webwinkelkeur