Terug

Actueel: Corona-crisis

Door het Corona-virus (Covid-19) is er een enorme run ontstaan op mondkapjes, handgel, noodrantsoenen en waterfilters. Steeds meer leveranciers melden ons leveringsproblemen. Helaas zijn er inmiddels ook heel wat producten uitverkocht. Dit is een situatie waar wij niets aan kunnen veranderen, wij hopen dat daar begrip voor bestaat.

Vooral lang houdbaar voedsel, handgel en waterfilters zijn moeilijk te krijgen. Om over mondkapjes nog maar niet te spreken. Wij zijn al enkele weken met de verkoop en het inkopen van mondkapjes gestopt. De prijzen zijn in sommige gevallen bijna 20x over de kop gegaan en dit vinden wij niet meer in verhouding staan. Ook het nut en de effectiviteit van mondkapjes als bescherming tegen het Covid-19 virus worden betwist. Goede (hand)hygiëne en voldoende afstand tot andere mensen en mensenmassa's blijken de meest effectieve maatregelen die je nemen kunt.

Maar de belangrijkste tip: volg de aanwijzingen van het RIVM en de overheid op. Meer info vind je bij het RIVM.

 

Actueel:

 

Woensdag 15 april
Vandaag en morgen komen er weer wat spullen Katadyn binnen. Heel veel is het weer niet, houd de webshop dus goed in de gaten, en wees er snel bij!

 

Vertraging en drukte bij PostNL en DHL

PostNL en DHL waar wij mee werken hebben steeds meer moeite om de grote stroom aan pakketten te verwerken. Plaats je een bestelling bij Noodzaken dan kunnen wij momenteel de snelle levertijden niet meer altijd waarmaken. Houd daar aub rekening mee. Het kan dus in sommige gevallen enkele dagen duren voor je pakketje er is. 

Het Coronavirus zorgt voor bizarre volumes en daarmee een enorme piek in het aantal verzonden pakketten. De dagelijkse pakketvolumes overstijgen zelfs Black Friday (+50%). Dit zorgt voor capaciteitsproblemen bij de vervoerders. 

Houd rekening met vertragingen: vervoerders zijn enorm overbelast

Vervoerders kunnen de pakketten op dit moment niet meer verwerken. Ze zitten letterlijk vol en kunnen het capaciteitstekort niet opvangen. We proberen zo veel mogelijk capaciteit beschikbaar te houden voor onze klanten. Er zijn in Nederland al vele webwinkels waar dagen niet meer afgehaald is, we proberen dit uiteraard te voorkomen.

Houd er daarom rekening mee dat zendingen vertraagd zullen zijn. Dit gaat om enkele dagen of soms zelfs langer. We vragen hiervoor je begrip.

 

Tenslotte

Wij proberen vanzelfsprekend zoveel mogelijk in te kopen, op een voor ons verantwoorde manier, en proberen daarbij zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen. Zo kun je van een aantal artikelen, zoals waterzuiveringstabletten geen grote hoeveelheden inkopen, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven ook aan zo'n artikel te komen.

Maar wat er dus niet is, en wat we niet kunnen krijgen, kunnen we ook niet leveren. En dat kan dus helaas ook niet vooruitbesteld worden. We hopen dat je daar begrip voor kunt opbrengen.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,8 / 10 - 219 Reviews @ Webwinkelkeur