• Lorem ipsum

Ben je niet tevreden of heb je spijt van je aankoop? Dat kan natuurlijk gebeuren. 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan met het contactformulier, per e-mail of telefonisch. Je hebt na annulering nog eens 14 dagen de tijd om je product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd, als je de artikelen in goede staat en ongebruikt retourneert.

Alleen de kosten voor het terugzenden naar Noodzaken zijn voor je eigen rekening.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product, met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en ongeopende verpakking, aan Noodzaken geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

De wet kopen op afstand, waaronder dit recht van retour valt, geldt alleen voor consumenten. Een bedrijf (ook een eenmanszaak) kan dus geen gebruik maken van dit recht. In bepaalde gevallen willen wij hier best een uitzondering op maken. Neem dan even contact op met ons.

Uitzonderingen die niet geretourneerd kunnen worden

Waterfilters zijn hygiëne-artikelen en kunnen in principe niet geretourneerd worden, zodra een verpakking geopend geweest is of een zegel verbroken is. Jij wilt zelf ook niet een door iemand anders teruggestuurd waterfilter ontvangen. Daarvoor is schoon water en het vertrouwen dat je wilt hebben in je waterfilter te belangrijk. Heb je de verpakking niet geopend dan is retourneren van je waterfilter in overleg mogelijk.

Aandachtspunten retourzendingen

  1. Noodzaken accepteert alleen voldoende gefrankeerde en goed verpakte retourzendingen.
  2. Noodzaken behoudt zich het recht voor een retourzending te weigeren of slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren wanneer:
    - de originele verpakking ontbreekt of beschadigd is
    - het product zichtbaar gebruikt en/of beschadigd is.
  3. Retourzendingen zonder aankoopbewijs worden niet in behandeling genomen tot een (kopie) aankoopbewijs is geleverd.

Adres voor retourzendingen

Noodzaken
T.a.v. retouren
Reitzstraat 25
7551GN Hengelo