Terug

Door grote drukte bij de bezorgers kan de levering mogelijk iets langer op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor.

Denk Vooruit noodpakketten bestellen: wees voorbereid!

Wil je voorbereid zijn op een crisis? Bestel dan een Denk Vooruit noodpakket. Hier vind je een overzicht van pakketten om te bestellen.

Filters

Denk Vooruit noodpakketten bestellen: wees voorbereid!

Denk Vooruit noodpakketten bestellen: wees voorbereid!

Ook in Nederland kun je terechtkomen in een noodsituatie. Wanneer je thuis bent kan de stroom- en gasttoevoer stoppen, daarnaast kan het stromend water uitvallen en ben je daardoor aangewezen op een noodpakket. Een Denk Vooruit noodpakket bereid je voor op de eerste 72 uur wanneer je je in een crisis bevindt. Op deze manier wordt jouw overlevingskans vergroot en blijft er genoeg tijd over om op de hulpdiensten te wachten.

De Rijksoverheid heeft met de campagne van Denk Vooruit een lijst opgesteld met toebehoren voor een noodpakket. Daarnaast wordt er aangegeven welke aanvullingen je aan dit noodpakket kunt toevoegen. Als een noodpakket over het Denk Vooruit logo beschikt weet je zeker dat alle basiszaken zijn toegevoegd.

Denk Vooruit Basis noodpakket

Het Denk Vooruit noodpakket Basis is te bestellen in een fraaie kunststof opbergbox. Wanneer je voorbereid wilt zijn op een noodsituatie is een noodpakket onmisbaar. In het noodpakket van Denk Vooruit vind je isoleerdekens, een zakmes, een 33-uurs stompkaars van Bolsius, een FM-radio en tal van andere zaken die je nodig hebt. Zo ben je altijd voorbereid op een noodsituatie! Wij raden je aan om regelmatig te controleren of jouw noodpakket nog compleet en houdbaar is.

Denk Vooruit Apex luxe noodpakket

Wanneer je nog beter voorbereid wilt zijn is het raadzaam om te investeren in een FM-radio waar je geen batterijen voor nodig hebt. Bij het Denk Vooruit noodpakket Apex wordt naast alle toebehoren van het Denk Vooruit Basic noodpakket daarom een luxe noodradio op zonne-energie met ingebouwde led-lamp en powerbank meegeleverd. Zo ben je altijd op de hoogte van de rampenzenders en blijf je op ieder moment geïnformeerd als er iets aan de hand is. Daarnaast zitten er in deze uitgebreidere uitvoering ook nog twee noodponcho's.

Noodpakket zonder Denk Vooruit logo

Bij Noodzaken.nl worden ook noodpakketten zonder het Denk Vooruit logo aangeboden. De twee noodpakketten met het Denk Vooruit logo zijn gecertificeerd door het Ministerie van Binnenlandse zaken. De andere noodpakketten die Noodzaken heeft samengesteld zijn niet gecertificeerd door de overheid maar wel samengesteld op basis van de criteria die experts op dit gebied en ervaren preppers hanteren. Deze noodpakketten zijn veelal uitgebreider dan het Denk Vooruit noodpakket of vormen een uitbreiding op dit pakket. Wanneer je nog beter voorbereid wilt zijn is het slim om ook eens een blik op deze pakketten te werpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 300 Reviews @ Webwinkelkeur