Terug

Door grote drukte bij de bezorgers kan de levering mogelijk iets langer op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor.

LifeStraw waterzuivering

Filters

LifeStraw waterzuivering

Drinkwater is een basisbehoefte en voor ons in Nederland en België vanzelfsprekend. Veilig drinkwater is iets waar heel wat mensen echter niet over kunnen beschikken. Deze basisbehoefte is de drijfveer van LifeStraw voor de ontwikkeling van haar producten.

LifeStraw heeft zich dan ook de missie toegeëigend om het begrip “veilig drinkwater” te herdefiniëren. Deze missie bereiken zij door samenwerkingen aan te gaan met zowel consumenten als NGO’s om zo de waterbehoefte beter te begrijpen. Op die manier kunnen zij design, innovatie en technologie doelgericht inzetten in hun strijd naar veilig drinkwater voor iedereen.

Oplossingen Voor Iedereen
LifeStraw heeft veel verschillende waterfilters in zijn gamma. Voor elk gebruik bestaat er wel een oplossing. Zowel in het dagelijks leven als er getwijfeld wordt aan de drinkbaarheid van het kraanwater, als voor zeer sterk vervuild water direct uit de natuur, biedt LifeStraw een oplossing.

Elk LifeStraw product is uitgebreid getest en voldoet aan de geldende normen. Bovendien zijn de waterfilters van LifeStraw ongekend eenvoudig in gebruik en makkelijk te onderhouden.

Give Back
Voor elk verkocht product kan LifeStraw een kind een jaarlang toegang geven tot drinkbaar water. Het Give Back Programma is meer dan alleen het verzenden van waterfilters naar gebieden met een drinkwatercrisis.

De vrijwilligers van LifeStraw en het toegewijde LifeStraw team bezoeken elk kwartaal verschillende locaties voor planning, educatie, en training. Om zo deze gemeenschappen op een duurzame manier toegang te geven tot drinkbaar water.

Naast het bekende LifeStraw Personal drinkrietje waterfilter levert Noodzaken ook de andere waterfilters van LifeStraw zoals de populaire LifeStraw Mission, die zeer geschikt is voor gebruik thuis tijdens noodsituaties of op het basiskamp.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 300 Reviews @ Webwinkelkeur