Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m vrijdag 3 augustus. Bestellingen geplaatst tijdens de vakantie zullen maandag 5 aug. verzonden worden. Meer info...

Lifestraw Go 2-Stage met Carbon Capsule (drinkfles met waterfilter)

-9% Lifestraw Go 2-Stage met Carbon Capsule (drinkfles met waterfilter) Waterfilters
Art.nr.: 111 WNA
Voorraad: Direct leverbaar
€54,95 €49,95
Aantal: In winkelmand

Daarom preppen preppers bij Noodzaken:

Sinds 2008 specialist in zelfredzaamheid
Gratis bezorging vanaf € 100,-
30 dagen bedenktijd
Uitgebreide garantie en betrouwbare service
Levertijd: 1 - 3 dagen (woensdags gesloten)
Veilig betalen met o.a. iDeal
Afhalen mogelijk (op afspraak)


Vertrouwd online kopen met WebwinkelKeur

Bewaren

Bewaren

Met de LifeStraw Go 2-Stage beschik je over je eigen persoonlijke waterfiltersysteem in een drinkfles dat het mogelijk maakt onbezorgd te drinken uit een sloot, beek, meer of vijver. De LifeStraw Go 2-stage is gevat in een fraai ontworpen BPA-vrije waterfles; je vult de fles, draait de dop erop en de Go 2-Stage is klaar om je schoon én smakelijk drinkwater te bezorgen.

Met actief-kool capsule
LifeStraw Go 2-stage heeft, naast het bestaande award-winning filterelement van het Lifestraw Go filter, een carbon capsule. De carbon capsule met actief kool vermindert het aandeel van chloor, chemicaliën en slechte smaak en geur van het water tot zo’n 100 liter. Dat staat gelijk aan drie maanden voortdurend gebruik van de Lifestraw Go 2-stage.

Het water wordt dus bij de GO 2-Stage niet alleen gezuiverd van vuildeeltjes, bacteriën en protozoa, maar krijgt ook weer een heerlijke smaak. En dat allemaal in een hervulbare waterfles, zodat je overal waar je bent toegang hebt tot veilig en smakelijk drinkwater.

Een goed waterfilter is onmisbaar tijdens noodsituaties, wanneer er geen schoon drinkwater meer uit de kraan komt, en tijdens avontuurlijke buitensportactiviteiten zoals trektochten. Ook op vakanties in landen waar het drinkwater niet van die kwaliteit is als we gewend zijn kan de Go 2-Stage worden gebruikt om vervelende ziektes als gevolg van verontreinigd drinkwater te voorkomen.

De Go 2-Stage filtert tot 1.000 liter, dat is veel meer dan de meeste vergelijkbare filters. De Go 2-Stage heeft geen batterijen nodig en bevat geen chemicaliën. Het filterprincipe van de Go 2-Stage is gebaseerd rond een holle vezel membraan technologie, die het mogelijk maakt om zelfs sterk verontreinigd water te transformeren tot schoon en veilig drinkwater, gecombineerd met een carbon capsule met actief kool die chloor, chemicaliën en slechte smaak en geur van het water vermindert tot zo'n 100 liter.

Vervangende reservefilters
Er is ook een vervangend filterelement voor de Lifestraw Go 2-Stage verkrijgbaar bij Noodzaken, waarmee je opnieuw 1.000 liter water kunt filteren tot schoon drinkwater. En ook de vervangende Carbon Capsules (2-pack) met 100 liter capaciteit hebben wij in het assortiment opgenomen.

 • Geavanceerde vervangbare hollow fiber membraam cartridge filtert tot 1.000 liter water
 • Vervangbare carbon capsule met actief kool vermindert chloor, chemicaliën en slechte smaak en geur van het water tot zo’n 100 liter
 • Verwijdert ten minste 99.9999% van de watergedragen bacteriën, inclusief E-Coli (>LOG 6 reductie)
 • Verwijdert een minimum van 99,9% van de watergedragen protozoaire parasieten, inclusief Giardia & Cryptosporidium (>Log 3 reductie)
 • Vermindert troebelheid door alle deeltjes tot 0,2 micron te filteren
 • Vermindert chloor, chemicaliën (zoals pesticiden), smaakjes en geurtjes
 • Afmetingen: 235 mm x Ø 80 mm
 • Het gewicht van de fles: 221 gram
 • Opslagcapaciteit van 650 ml
 • Grondstof van de fles: Tritan (BPA-vrij)
 • Voldoet aan de eisen van de US EPA
 • Kleur: blauw

LifeStraw technologie
De LifeStraw technologie werd in 2005 uitgevonden door het in Zwitserland gevestigde bedrijf Vestergaard en ontwikkeld voor extreme omstandigheden, de technologie is inmiddels ingezet bij grote internationale humanitaire rampen in de hele wereld. De LifeStraw technologie is onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens EU-richtlijn 10/2011 en de EU-richtlijn 1935/2004.

Follow the Liters
Bij aanschaf van een Lifestraw filter krijgt een schoolkind in een ontwikkelingsland een jaar lang veilig drinkwater. Voor meer informatie en een resultaatkaartje ga je naar de website van Follow The Liters.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling:Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Loading...
Loading...
Loading...