Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m vrijdag 3 augustus. Bestellingen geplaatst tijdens de vakantie zullen maandag 5 aug. verzonden worden. Meer info...

Bushcraft DEET 40% Stick Insect Repellent

Bushcraft DEET 40% Stick Insect Repellent Anti-insectenmiddelen
Art.nr.: 17 CL127 BC
Voorraad: Direct leverbaar
€4,50 Verzending per voordeliger briefposttarief*
Bij afname van 2 stuks is de prijs per stuk €3,95
Aantal: In winkelmand

Daarom preppen preppers bij Noodzaken:

Sinds 2008 specialist in zelfredzaamheid
Gratis bezorging vanaf € 100,-
30 dagen bedenktijd
Uitgebreide garantie en betrouwbare service
Levertijd: 1 - 3 dagen (woensdags gesloten)
Veilig betalen met o.a. iDeal
Afhalen mogelijk (op afspraak)


Vertrouwd online kopen met WebwinkelKeur

Bewaren

Bewaren

Een stick met 40% DEET en Citrepel (0.1%), ideaal geschikt om in bug-out-bag of bagage te stoppen. DEET beschermt tegen o.a. (malaria)muggen, steekvliegen en teken, zowel in de tropen als daarbuiten, dus ook in Nederland, België of Scandinavië bijvoorbeeld! DEET is het meest effectieve insect-werende middel voor de huid. DEET is een product dat absoluut in EHBO-doos, reisbagage, bug-out-bag of toilettas thuishoort.

Vorm: Stick
Inhoud: 25 gram
Werkzaam: 8 uur

Afmetingen: ø 2,8 x 6,3 cm
Gewicht: 29 gram
Productiedatum: 11/2016
THT: 05/2019

Gebruiksaanwijzing
Er wordt geadviseerd om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken wordt geadviseerd de onbedekte huid in te smeren met DEET. Breng het insectwerende middel gelijkmatig aan. Pas op bij het aanbrengen dat je niet in aanraking komt met je ogen of lippen. Breng het ook niet aan op beschadigde, ruwe of gevoelige huid. Was je handen voordat je voedsel aanraakt.

Breng bij kinderen het insectwerend middel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Bij gebruik overdag, breng het insectwerend middel tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aan. In combinatie met een zonnebrandcrème breng je 30 minuten voor blootstelling aan de zon eerst de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens 20 minuten later (en 10 minuten voor blootstelling aan de zon) het insectwerend middel aan. Was vervolgens de behandelde delen van de huid goed met water en zeep wanneer de bescherming niet langer nodig is of wanneer er bijwerkingen ontstaan.

Werkingsduur
DEET 40% biedt tot 8 uur bescherming tegen steken en beten.

DEET en kunststof
DEET tast bepaalde materialen aan. Vermijd daarom contact met kunststoffen en gelakte oppervlakken, zoals brilmonturen, fototoestellen en tafelbladen.

DEET en kinderen
Bewaar de stick buiten bereik van kinderen. DEET 40% is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Breng het bij kinderen maximaal 1x per dag aan.

Zwangerschap en borstvoeding
Wij adviseren tijdens zwangerschap en borstvoeding geen DEET bevattende producten te gebruiken.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling:Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Loading...
Loading...
Loading...