Care Plus Hadex Water disinfectant

-20% Care Plus Hadex Water disinfectant Zelf samenstellen
Art.nr.: CP34130
Voorraad: 4
€9,95 €7,95
Aantal: In winkelmand

Daarom preppen preppers bij Noodzaken:

Sinds 2008 specialist in zelfredzaamheid
Gratis bezorging vanaf € 100,-
30 dagen bedenktijd
Uitgebreide garantie en betrouwbare service
Levertijd: 1 - 3 dagen (woensdags gesloten)
Veilig betalen met o.a. iDeal
Afhalen mogelijk (op afspraak)


Vertrouwd online kopen met WebwinkelKeur

Bewaren

Bewaren

Hadex is het bekendste drinkwaterdesinfectiemiddel in Nederland. Care Plus Hadex desinfecteert water op basis van natriumhypochloriet. Het gebruik van Care Plus® Hadex® wordt geadviseerd op locaties waar twijfel bestaat over de bacteriologische betrouwbaarheid van het drinkwater. Care Plus® Hadex® is een door de Nederlandse overheid geregistreerd drinkwaterdesinfectiemiddel.

==========

HOUDBAARHEID:

Vooral zeer geschikt voor reizigers en buitensporters
Hadex is vooral geschikt voor de reiziger en buitensporter die een betrouwbaar en betaalbaar waterdesinfectiemiddel mee willen nemen. Voor deze categorie gebruikers is de houdbaarheid veelal minder een issue en zit je altijd goed.

Hadex heeft een beperkte houdbaarheid - daarom minder geschikt voor preppers
Hadex heeft altijd een beperktere houdbaarheid dan andere waterzuiveringsmiddelen die wij bij Noodzaken leveren. Ben je een prepper en wil je een waterzuiveringsmiddel op de plank hebben liggen voor onzekere tijden, dan adviseren wij om te kiezen voor Oasis zuiveringstabletten of Micropur Forte waterzuiveringsmiddelen van Katadyn. Deze hebben standaard een langere houdbaarheid.

Koelkast - 2 jaar langer houdbaar
Ben je een prepper en/of wil je de Hadex toch langer houdbaar houden, bewaar deze dan in de koelkast. Hiermee verleng je de houdbaarheid van het product met een jaar of 2.

==========

Productinfo:
Bij juist gebruik is één flacon van 30 ml voldoende voor 150 liter veilig en smakelijk drinkwater. 1 druppel Hadex is voldoende voor het desinfecteren van 1 glas water.

Dosering
1 druppel Hadex voor 1 glas (0,2 liter) water
5 druppels voor 1 liter water
1 schroefdopje (2 ml) voor 10 liter water

Na toevoegen even schudden of roeren en een half uur laten staan, waarna u het water veilig kunt drinken (inwerkingstijd: 30 minuten). Hadex dient bij voorkeur in helder water te worden toegepast. Filter het water bij voorkeur tot het helder is met een geschikt waterfilter.

Gebruik voor drinkwater van pleziervaartuigen, binnenvaartschepen, caravans en campers bij aanvang van het seizoen voor de eerste vulling 1 flesje Hadex (30ml) voor tenminste 150 liter water.

Houdbaarheid
Noodzaken koopt altijd kleine aantallen recent geproduceerde Hadex in, waardoor er nooit langdurig voorraad van staat. Hadex kan goed worden bewaard en is ruim 1 jaar houdbaar op kamertemperatuur. In het donker en bij lagere temperaturen (koelkast) is Hadex ong. tot 2 jaar houdbaar na het verstrijken van de THT-datum.

Inhoud: 30 ml
Werkzame stof: natriumhypochloriet
Gehalte: 47,6 g/l max. (als actief chloor)
Aard van preparaat: vloeistof

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: