Wat kost een noodpakket?Een kant-en-klaar noodpakket bestellen of er zelf een samenstellen
Bij Noodzaken koop je al een eenvoudig noodpakket vanaf €42,95. Ons meest verkochte noodpakket het 'Denk Vooruit Noodpakket Apex' kost €69,95. Ook kun je zelf een noodpakket samenstellen, bijvoorbeeld wanneer je al een aantal zaken voor in een noodpakket bezit. Wanneer je de prijzen van complete noodpakketten omrekent naar een bedrag per maand, kost een noodpakket grofweg tussen de 50 cent en 2 euro per maand.

 

Een noodpakket gaat ongeveer 5 jaar mee, dat is o.a. zo bepaald in de overheidsrichtlijnen. Maar veel zaken uit het noodpakket gaan natuurlijk wel langer mee, zoals de multi-tool, het tonnetje of de noodtas, isolatiedekens en de stompkaars. De verbandartikelen moeten officieel na 3 jaar vervangen worden, maar ook hier kan bijvoorbeeld worden volstaan met een navulling, want veel artikelen in de EHBO-kit zoals een mitella of een verbandschaar bijvoorbeeld kunnen prima een paar jaar langer mee.

 

"Goed voorbereid zijn heb je zelf in de hand", dat kost je nog geen €1 per maand
Het Noodpakket Denk Vooruit Basic LE kost €42,95. Dat is omgerekend €8,59 per jaar of €0,72 per maand. Dat is goedkoper dan bijvoorbeeld de meeste verzekeringen, zoals de reisverzekering. En die sluiten we toch ook allemaal af als we op vakantie gaan? Ook hierbij hoop je dat je er nooit gebruik van hoeft te maken. Maar je voelt je er wel een stuk prettiger bij.

 

>> Bekijk hier ons assortiment kant-en-klare noodpakketten

Loading...
Loading...
Loading...