Terug

Powertraveller Gorilla-Pad (iPad-connector)

 • Artikelcode: 00975069TE
 • Voorraad: 1

Een connector om de iPad van Apple op te kunnen laden aan de Minigorilla , Powergorilla en de Solargorilla.

14,95 € 2,50

 • Levertijd: 1 - 3 dagen (woensdags gesloten) Tooltip Indien voorradig heb je je bestelling al de volgende dag in huis wanneer je op werkdagen (behalve op woensdag) vóór 15 uur bestelt.
 • 30 dagen bedenktijd
 • Uitgebreide garantie en betrouwbare service
 • Sinds 2008 specialist in zelfredzaamheid

Product omschrijving

Powertraveller Gorilla-Pad (iPad-connector)

Een connector om de iPad van Apple binnen korte tijd op te kunnen laden aan de Extreme, Minigorilla, Powergorilla en de Solargorilla. De GorillaPad zorgt voor een USB 2100 mA output die de iPad op de juiste manier van voldoende energie voorziet.
 

 • Laad een iPad op i.c.m. met een Extreme, Mini-, Power- of Solargorilla
 • Zorgt voor geschikte laadstroom voor de iPad
 • Compact en efficiënt
 • Laadt een iPad op in 2,5 uur
 • High input voltage protection


De Gorilla-Pad-connector zet de standaard 5 volt 1A om naar 5 volt 2.1A die de iPad nodig heeft om deze te kunnen opladen. De Gorilla-Pad weegt slechts 65 gram en meet 50 x 35 x 16 mm.

Extreme:
Sluit de GorillaPad aan op de 12V DC output van de Powermonkey Extreme. De GorillaPad heeft een USB-female output waar je de iPad rechtstreeks via de originele USB-kabel op aansluiten kunt.

Minigorilla en Powergorilla:
Ook hier sluit je de Gorilla-Pad aan op de DC output van je Gorilla. Het wordt aanbevolen om de Minigorilla of Powergorilla op 8,4 volt in te stellen omdat dit voltage een betere DC/DC omzetting heeft die het laadproces efficiënter maakt. Gebruik géén voltage boven de 12 volt op de Minigorilla of Powergorilla omdat dit je gorilla-product kan beschadigen. De Gorilla-Pad is niet geschikt voor de oudere Powergorilla (versie 1), die over slechts drie voltage-instellingen beschikt (16, 19 en 24 volt).

Gebruik de Gorilla-Pad nooit in combinatie met de intrekbare USB-kabel (retractable USB cable) van Powertraveller. Deze kabel kan niet met het hoge 2.1 amperage overweg en zal beschadigd kunnen raken, zeker wanneer deze opgerold is.

Gebruik ALTIJD de originele USB-kabel van de Apple iPad.

Ook voor Samsung Galaxy Tab
Ook geschikt voor de Samsung Galaxy Tablets i.c.m. de Minigorilla en de Powergorilla. Sluit de Galaxy Tab als volgt aan: Sluit de Gorilla-Pad-connector aan op de DC-poort van de Mini- of Powergorilla, dan het Galaxy Tab kabeltje (MNUT1071PT - los verkrijgbaar) er op aansluiten en dan Samsung's eigen USB laadkabel of de Galaxy Tablet Monkey Nut (MNUT1074PT - los verkrijgbaar).

Technische gegevens:
Input: 5V-14V, 4A
Output: 5V, 2.1A met iPad resistor ID inside USB
Afmetingen: 50 x 35 x 16 mm
Kabellengte: 140 mm
Gewicht: 65 gram

Levertijden

Levertijden

Bestel je op werkdagen (behalve woensdag) vóór 15:00 uur dan versturen wij je order, als alles voorradig is, nog diezelfde dag. Na verzending sturen wij je nog een email zodat je weet dat het pakket onderweg is.

Meer informatie

Een beperkt aantal producten kunnen besteld worden ook al zijn ze niet op voorraad. Hierdoor zul je wel langer dan gebruikelijk bij ons is op je bestelling moeten wachten. Een indicatie van de levertijd staat dan bij het betreffende artikel vermeld.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Powertraveller Gorilla-Pad (iPad-connector)

Powertraveller Gorilla-Pad (iPad-connector)

14,95 € 2,50

Noodzaken.nl 10 / 10 - 9 Reviews @ Webwinkelkeur