Terug

Door grote drukte bij de bezorgers kan de levering mogelijk iets langer op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor.

Noodradio's - informatie tijdens calamiteiten is van levensbelang

Wat als de elektriciteit is uitgevallen, het mobiele netwerk plat ligt en je je huis niet uit kunt of mag? Hoe kom je dan aan het laatste nieuws of aanwijzingen van de overheid? Een noodradio is dan hét middel om aan informatie te komen.

Filters

Noodradio's - informatie tijdens calamiteiten is van levensbelang

Informatie-voorziening tijdens calamiteiten is van levensbelang

Wat als de elektriciteit is uitgevallen, het mobiele netwerk door overbelasting plat ligt en je je huis niet uit kunt of mag? Hoe kom je dan aan het laatste nieuws of aanwijzingen van de overheid?

Stel je voor, je mobiele telefoon doet het niet. De stroom doet het niet, dus je televisie, vaste radio en internetverbinding ook niet. Hoe hoor je dan de instructies van de instanties als een ramp zich voltrekt?

Een noodradio is dan hét aangewezen middel om aan informatie te komen. Een noodradio, met zwengel, zonnepaneel, batterijen of een combinatie hiervan werkt altijd. Zelfs als de elektriciteit, het internet of het mobiele netwerk is uitgevallen.

Een noodradio is bij voorkeur een draagbare radio op batterijen of met een interne accu. Deze radio kan de uitzendingen van de lokale rampenzender uit de ether kan oppikken. Zelfs bij uitval van het elektriciteitsnetwerk.

Tijdens calamiteiten stem je je noodradio af op de lokale rampenzender. Een lijst met frequenties van de calamiteitenzender vind je hier bij de website noodradio.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 300 Reviews @ Webwinkelkeur