Links

Op deze pagina vind je links naar informatie over o.a. preppen, zelfredzaamheid en bushcraft. En je vindt een aantal links naar sites die mogelijk interessant kunnen zijn.

 

Links


Denk Vooruit                                   Alles over het voorbereiden noodsituaties in Nederland. Website van de overheid.

Crisis.nl                                           Via crisis.nl geeft de overheid u informatie over een ramp of ernstige calamiteit.

www.alphaenomegaoutdoor.nl       Alpha & Omega Outdoor - Cursussen en workshops.

                                                      

preppers.startpagina.nl                   Nog een startpagina, voor preppers.

Outdoorwinkels.nl                           Alle outdoorwinkels van Nederland overzichtelijk bij elkaar.

Noodradio.nl                                   Dé Noodradio voor tijdens calamiteiten, maar ook geschikt voor thuis, op reis of op de camping.

Overbeterleven.nl/                          Site met tal van weetjes en tips over preparedness, overleven en beter leven.

Ready.gov                                       Amerikaanse versie van de Nederland Veilig-site.

FoodSafety.gov                               Amerikaanse website met tips en artikelen over o.a. het bewaren van voedsel en water tijdens een noodsituatie.

Survivalism                                     Engelstalig artikel op Wikipedia.

Raafcraft                                         Raafcraft - Cursussen en workshops.

                                                        

hardloopcentrum.nl                 Een overzicht van gespecialiseerde hardloopwinkels en sportzaken met een webshop.

wintersport-reizen.nl               Aanbieders van voordelige snowboard- en skivakanties naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

Wakeboard bindingen             Wakeboard bindingen en meer voor de fanatieke wakeboarder.

Hometrainer tweedehands     Hometrainer tweedehands    

 

 

Diverse links   Beschrijving
 
Campingplatz Altenburschla   Een leuke kleine camping in het Werratal in Midden-Duitsland. Een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, kanovaren en fietsen.
Bouwplaatwinkel.nl   Een webwinkel waar je kartonnen bouwplaten kunt vinden van allerlei onderwerpen zoals kastelen, vliegtuigen en schepen. De retro-hobby voor jong én oud.
Mijn Dinkel   Een prachtig project, van mijn vader Wim Ahne, met beeldmateriaal - filmfragmenten en "fotografieken" - van het Land van de Dinkel vanaf de bron bij Holtwick tot de monding in de Vecht bij Neuenhaus.