Terug

Door grote drukte bij de bezorgers kan de levering mogelijk iets langer op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor.

Gevriesdroogd voedsel - lichtgewicht en alleen-water-erbij

Gevriesdroogde maaltijden zijn erg lang houdbaar, behouden hun smaak en voedingstoffen en zijn zeer gemakkelijk te bereiden. Je hoeft er alleen maar water aan toe te voegen.

Filters

Gevriesdroogd voedsel - lichtgewicht en alleen-water-erbij

Ben je een voorraad voedsel aan het aanleggen voor onzekere tijden of voor tijdens noodsituaties of ga je op pad en verwacht je niet op elke hoek een supermarkt of inkoopmogelijkheid? Bij Noodzaken kunnen we je dan helpen; wij hebben lang houdbaar voedsel, zoals NRG-5 noodrantsoenen, meerdaagse noodvoedselpakketten en ingeblikt brood en lichtgewicht voedsel zoals de gevriesdroogde maaltijden van Katadyn of Travellunch.

Deze kant-en-klaar-maaltijden, of ook wel survival voedsel genoemd, zijn ideaal voor backpackers én preppers. Je hoeft er alleen maar water aan toe te voegen, even te roeren en een paar minuten te wachten. Er is keuze uit diverse maaltijden, met vis, vlees, vegetarisch en zelfs veganistisch, en er zijn ook een aantal basis-ingrediënten gevriesdroogd verkrijgbaar zoals melkpoeder, boterpoeder en eipoeder, en voor het ontbijt is er bijvoorbeeld müesli, compleet met melkpoeder erin.

Verder zijn er ook energierepen of Trekking Kekse, een soort biscuits, die voor de onmiddellijke energiebehoefte, als tussendoortje of om te beleggen met bv. kaas of jam een zeer goede keus zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 300 Reviews @ Webwinkelkeur