Terug

Kinderveiligheidsvest oranje (reflectievest)

  • Artikelcode: 40812IG
  • Voorraad: 2

Veiligheidsvest geschikt voor kinderen van ca.

3,95 € 1,-

  • Sinds 2008 specialist in zelfredzaamheid
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide garantie en betrouwbare service
  • Levertijd: 1 - 3 dagen (woensdags gesloten)

Product omschrijving

Kinderveiligheidsvest oranje (reflectievest)

Veiligheidsvest geschikt voor kinderen van ca. 5-12 jaar

De veiligheid van uw kind staat voorop. Met dit uitwasbare reflectievest van 100% polyester worden uw kinderen gezien. De opvallende neonkleur biedt, tezamen met de twee 5 cm brede reflecterende strepen, optimale veiligheid. Onmisbaar in het verkeer!

Afgewerkt met klittenband en een zwarte bies.
Geproduceerd volgens Europese specificatienormen (EN1150: 1999 / EN 471).
Afm. 55 x 58 cm. Verkrijgbaar in één maat. Door de verstelbare klittenbandsluiting geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 5 tot 12 jaar.


Pakmaat: 20 x 14 x 2 cm
Gewicht: 112 gram
Kleur: fel-oranje

 

 


Verplicht in steeds meer landen
Een reflectievest is in steeds meer landen verplicht voor in het geval van pech of een ongeluk. Op dit moment is het reflectievest verplicht in onder andere België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en Finland.

Een reflectievest moet verplicht in het voertuig worden meegenomen en moet gedragen worden als u het voertuig buiten de bebouwde kom of op een (snel)weg verlaat in het geval van pech, een ongeval of om een andere reden. Dit geldt voor alle inzittenden.

De boetes voor het niet dragen van een veiligheidsvest in zulke gevallen, of het niet aanwezig zijn in uw voertuig zijn behoorlijk hoog. Ze variëren van 60 tot 600 euro afhankelijk van de situatie en het land.
 

 

 

Levertijden

Levertijden

Bestel je op werkdagen (behalve woensdag) vóór 15:00 uur dan versturen wij je order, als alles voorradig is, nog diezelfde dag. Na verzending sturen wij je nog een email zodat je weet dat het pakket onderweg is.

Meer informatie

Een beperkt aantal producten kunnen besteld worden ook al zijn ze niet op voorraad. Hierdoor zul je wel langer dan gebruikelijk bij ons is op je bestelling moeten wachten. Een indicatie van de levertijd staat dan bij het betreffende artikel vermeld.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kinderveiligheidsvest oranje (reflectievest)

Kinderveiligheidsvest oranje (reflectievest)

3,95 € 1,-

Noodzaken.nl 10 / 10 - 9 Reviews @ Webwinkelkeur