Terug

Silky Vouwzagen

Filters

    Geen producten gevonden...

Silky Vouwzagen

Silky vouwzagen voor preppers, bushcrafters en avonturiers

Silky zet sinds tientallen jaren de standaard als het gaat om vouwzagen. De Gomboy en Pocketboy vouwzagen zijn met name zeer populair bij Bushcrafters, Survivalists en Preppers. Noodzaken heeft daarom die zagen en onderdelen van Silky in het assortiment die voor bushcraft, preppen en avontuurlijk kamperen het best geschikt zijn.

Sinds 1919 al is het Japanse Silky (Um Kogyo Inc.) gespecialiseerd in het produceren van handzagen. Door de jarenlange ervaring hebben zij een wereldwijde reputatie opgebouwd als producent van de beste handzagen voor zowel de snoei- als de houtbewerkingsector. Steeds wordt met uiterste zorg de hoogste kwaliteit zagen geproduceerd en nieuw ontwikkeld naar de behoeftes van zowel de professional als de consument. Momenteel heeft Silky meer dan 100 zagen in zijn programma.

De filosofie van Silky
Het koesteren van wat ons nog rest aan natuur is een belangrijk vraagstuk in het voortbestaan van de mensheid. Daarom moeten we jonge bomen planten en de oude bomen goed verzorgen, wat onze kinderen alleen maar ten goede kan komen.

Silky heeft de wens om ecologisch vriendelijk te zijn door het maken van handzagen. Silky maakt zagen die zowel mens- als boomvriendelijk zijn, en doet haar best dit gevoel over te brengen, niet alleen in Japan, de thuishaven van Silky, maar over de hele wereld. Deze wens komt nu dagelijks tot vervulling – De passie van Silky slaat zijn vleugels uit en vliegt de wereld rond. De producten van Silky, met haar gegarandeerde kwaliteit, worden wereldwijd gewaardeerd door professionele gebruikers, preppers, avonturiers en bushcrafters.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Noodzaken.nl 10 / 10 - 12 Reviews @ Webwinkelkeur