Terug

Door grote drukte bij de bezorgers kan de levering mogelijk iets langer op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor.

Bouwplaten van papier: een retro tijdverdrijf

Misschien een beetje een vreemde productcategorie zo tussen de noodpakketten en waterfilters. Maar je zult je maar vervelen tijdens een langdurige uitval van de voorzieningen.

Filters

Bouwplaten? Wat heeft dat met calamiteiten te maken?

Misschien een beetje een vreemde productcategorie zo tussen de noodpakketten en waterfilters. Maar je zult je maar vervelen tijdens een langdurige uitval van de voorzieningen...

Alle gekheid op een stokje
Inderdaad, deze categorie met bouwplaten is wel een beetje een vreemde eend in de bijt. De bouwplaten staan hier op Noodzaken omdat ik een zwak heb voor deze retro-hobby. Als kind heb ik me urenlang weten te vermaken met het bouwen van kastelen en andere gebouwen van papier.

Dus koop vooral zo'n bouwplaat omdat je gewoon lekker wilt knutselen op een koude donkere winteravond. Of omdat je je leerlingen op een leuke alternatieve wijze iets wilt bijbrengen over de Romeinen bijvoorbeeld.

Met een bouwplaat en enkele gereedschappen zoals lijm, een schaar, een lineaal, een scherp hobby-mes en een snijmat heb je alles om jezelf te kunnen vermaken. Of dat nu tijdens een regenachtige dag op vakantie is, of als dagbesteding in je Doomsday-bunker, je gaat het geweldig vinden. ...Of verschrikkelijk, want misschien ken je jezelf goed genoeg en is zo'n priegel- en geduld-hobby niks voor jou.

Hartelijke groet,

Remco Ahne

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Noodzaken.nl 9,7 / 10 - 300 Reviews @ Webwinkelkeur