Terug

Vanwege de zomervakantie zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Gebruik de chatfunctie of stuur een email naar: info@noodzaken.nl

5.11 Tactical rugtassen en Mechanix handschoenen

5.11 Tactical rugtassen en Mechanix handschoenen

We hebben recentelijk enkele producten van de bekende merken 5.11 Tactical en Mechanix Wear in het assortiment van Noodzaken opgenomen. Van deze merken hebben we die artikelen gekozen die voor preppers en avontuurlijk ingestelde buitensporters het meest geschikt zijn.

5.11 Tactical RUSH-series

Met name de prepper zal blij zijn met de komst van de RUSH-series van 5.11 Tactical. De RUSH-series rugtassen zijn zeer geschikt als Bug-out-Bag (BoB) of Get-Home-Bag (GHB). Het zijn (rug)tassen uit het duurdere prijssegment, maar van een zeer hoge kwaliteit waardoor je er jarenlang plezier aan zult beleven. De RUSH-serie loopt van de MOAB 6, een fijne sling-pack die je in je voertuig kunt bewaren als Get-Home-Bag of gebruikt als Everyday-Carry (EDC), tot aan de RUSH 72, de meest ideale Bug-out-Bag ter wereld. De 5.11 RUSH-series rugzakken zijn ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik, voor naar school of werk, voor meerdaagse wandeltochten of als (carry-on) reistas. 5.11 - Always Be Ready!

Alle artikelen van 5.11 Tactical bij Noodzaken op 'n rijtje »

Bezoek de website van 5.11 Tactical (nieuw venster opent zich) »

 


Mechanix Wear beschermende handschoenen


Van Mechanix Wear, de bekende handschoenen-maker uit de USA, hebben we de meest verkochte modellen uit de tactical-series in het assortiment opgenomen. Mechanix is oorspronkelijk begonnen als producent van handschoenen voor de monteurs van professionele raceteams, maar is snel daarna ook het favoriete merk van veel militair personeel geworden.

Zoek je een fijn zittende duurzame en goed beschermende werkhandschoen, een handschoen voor tijdens de jacht of voor in je BoB (Bug-out-Bag)? Bekijk dan eens de drie types Mechanix handschoenen die we bij Noodzaken leveren; de FastFit, een betaalbare lichte handschoen, de Original, met al ruim 20 jaar bewezen dienst, of de M-Pact, een handschoen die wat meer bescherming biedt voor tijdens het ruigere werk. Daarnaast hebben we voor de in winterperiode de Original Insulated en de Wind Resistant. Beiden geen handschoenen om de Elfstedentocht mee te schaatsen, maar wel om je werk ook tijdens koudere omstandigheden te kunnen uitvoeren. Mechanix - The Tool That Fits Like a Glove!

Alle Mechanix handschoenen bij Noodzaken op 'n rijtje »

Bezoek de website van Mechanix (nieuw venster opent zich) »

Mocht je interesse hebben in andere producten van Mechanix of 5.11 Tactical, zoals tasjes en holsters die aan het MOLLE-webplatform van de RUSH rugzakken en tassen bevestigd kunnen worden, laat het me weten. Misschien kan ik die dan voor je bestellen of ga ik dat betreffende item dan wel gewoon voor vast in het assortiment opnemen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Noodzaken.nl 10 / 10 - 12 Reviews @ Webwinkelkeur