Bestelproces

Bestellen

 

Bestellen is heel gemakkelijk
Onder de categorieën en thema’s bovenin in het scherm vind je alle producten. Ook kun je gemakkelijk zoeken met de zoekfunctie, of een merk kiezen uit de lijst met fabrikanten. Heb je de artikelen die je zocht eenmaal in je winkelwagen liggen, dan ga je naar de afreken-pagina. Nadat je je naam- en adresgegevens hebt ingevuld, een verzend- en een betaaloptie gekozen hebt, en het besteloverzicht voor de zekerheid nog een keer gecontroleerd hebt, druk je op de knop 'bestelling plaatsen'. Je bestelling is nu geplaatst en de bestelde artikelen zijn meteen al uit de voorraad gehaald.

 

 

Orderbevestiging
Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen ontvang je per e-mail een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat bevestigd wat je zojuist besteld hebt.

 

Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk in de spamfolder.
Het kan soms even duren voordat de orderbevestiging bij jouw in de mailbox afgeleverd wordt. Controleer ook of de orderbevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht gekomen is. Is dat niet het geval, neem dan contact op met ons.

 

ssl beveiligingVeiligheid (SSL)
Je hoeft bij het bestellen en betalen in de webwinkel van Noodzaken geen gevoelige betaalinformatie in te voeren, wij vragen je alleen om enkele benodigde naam- en adresgegevens. Het bestelproces vindt bovendien plaats in een goed beveiligde SSL-omgeving. Die kun je herkennen aan het voorvoegsel 'https://' in het adresvenster van je browser en aan het icoon van een slotje. In een SSL-omgeving worden de gegevens die je invoert veilig versleuteld verzonden, zodat deze niet gelezen kunnen worden door onbevoegden.

 

 

Betalen

 

Bij Noodzaken kan je op drie verschillende manieren betalen:

 

 1. iDEAL iDeal
  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Tijdens de bestelprocedure word je naar de veilige betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling daar op de vertrouwde manier afhandelen, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Een betaling via iDeal is alleen mogelijk voor klanten die tijdens het bestelproces een factuuradres in Nederland hebben ingevuld. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Betalen met iDEAL is gratis bij Noodzaken.

  Sofort Banking en Bancontact/Mister Cash (zoals iDeal, maar dan voor Duitsland en België)
  Sofort Banking en Bancontact/Mister Cash zijn de respectievelijk Duitse en Belgische equivalenten van iDeal. Ook hiermee kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Een betaling via Sofort Banking en Bancontact/Mister Cash is alleen mogelijk voor klanten die tijdens het bestelproces een factuuradres in België of Duitsland hebben ingevuld. Betalen met Sofort Banking en Bancontact/Mister Cash is gratis bij Noodzaken.

  Wat is dit, "Stichting Derdengelden TargetMedia inzake TOTAALZAKEN"?
  De iDeal-, Sofort Banking- en Mister Cash-betalingen worden door onze betaalprovider TargetMedia afgehandeld. Tijdens het betaalproces ziet u daarom niet onze rekeninggegevens maar die van TargetMedia staan: Stichting Derdengelden TargetMedia inzake TOTAALZAKEN
   
 2. Vooruitbetaling
  Je maakt het bedrag over via een normale bankoverschrijving. Kies je voor vooruitbetalen dan zal de bestelling verzonden worden nadat wij de betaling hebben ontvangen.

  Het rekeningnummer van Noodzaken is: NL26INGB0007827743 t.n.v. TOTAALZAKEN.

  Klanten in België en Duitsland hebben de volgende extra gegevens nodig voor een betaling aan Noodzaken:
  IBAN-nummer: NL26INGB0007827743
  BIC/SWIFT-code: INGBNL2A
  Banknaam: ING BANK N.V.
  Naam: TOTAALZAKEN
  Plaats: Hengelo
   
 3. Betalen bij afhalen (in Hengelo)
  Wanneer je er voor kiest om je bestelling af te komen halen, verschijnt er nog een extra betaalmogelijkheid op de afreken-pagina, namelijk 'betalen bij afhalen'. Je kunt dan contant afrekenen op het moment dat je de bestelling bij Noodzaken in Hengelo komt afhalen. Voor het afhalen moet je wel eerst even een afspraak maken.

 

 

Bezorgen

 

Alle bestellingen worden met aandacht behandeld, goed verpakt verzonden met DHL (op aanvraag met PostNL) en bezorgd op het opgegeven afleveradres.
Meer over de verzending en de verzendkosten is hier te vinden.

 

 

Retourneren en annuleren


Ben je niet tevreden of heb je spijt van je aankoop? Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan telefonisch, met het contactformulier of per e-mail. Je hebt na annulering nog eens 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd, als je de artikelen in goede staat retourneert. Alleen de kosten voor het terugzenden naar Noodzaken zijn voor je eigen rekening.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product, met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en ongeopende verpakking, aan Noodzaken geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info ( at ) totaalzaken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

 

Aandachtspunten retourzendingen

 1. Noodzaken accepteert alleen voldoende gefrankeerde en goed verpakte retourzendingen.
 2. Noodzaken behoudt zich het recht voor een retourzending te weigeren of slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren wanneer:
  - de originele verpakking ontbreekt of beschadigd is
  - het product zichtbaar gebruikt en/of beschadigd is.
 3. Retourzendingen zonder aankoopbewijs worden niet in behandeling genomen tot een (kopie) aankoopbewijs is geleverd.

 

Retouradres:
Noodzaken
Breemarsweg 116 AF
7553 HT  Hengelo